Laser Cut Malaysia @Matgyver.my

Matgyver.my LaserCut menyediakan perkhidmatan pembuatan / fabrikasi menggunakan teknologi laser untuk bisnes anda. Anda ada perancangan untuk menjual keychain di pasaran dan mencari fabricator/designer? Kami menyediakan perkhidmatan “custom design” jika anda tidak memiliki “design” and lasercut untuk menghasilkan produk anda.

Kami bermula dengan idea dari anda… Setelah itu, conceptual design boleh didapati dari pihak anda sendiri atau kami buatkan untuk anda…..

pembuatan menggunakan laser. Sesuai untuk kayu dan acrylic….Jika tuan ada idea tertentu untuk pihak organisasi tuan, sila hubungi saya secara wassap di +60-10-301-0592

Klik sini untuk whatsapp saya dengan segera

Pembuatan keychain / mockup checque acrylic

Produk yang kami sedang usahakan sekarang ialah mockup cheque. Boleh digunakan sebagai penyeri majlis atau hantaran perkahwinan. Malah ada penggunaan di majlis korporat di sesi penyampaian dividen dan sebagainya…

mockup check acrylic

Dapatkan mockup cheque anda di Facebook shop kami… Anda boleh pilih berdasarkan beberapa jenis bank pilihan anda… Ataupon anda boleh je tukar guna nama bank yang anda suka. Kami tukar sahaja…

Idea idea seperti label tudung acrylic, label beg acrylic juga boleh dijelmakan. Yang perlu ialah idea tuan puan sahaja

label tudung acrylic

Bagaimana pula dengan keychain? Lebih bergaya jika custom made atau menggunakan design anda sendiri.

keychain acrylic

Pembuatan keychain wood/kayu

Kalau di negara luar (negeri orang putih) secara umumnya mereka lebih meminati pembuatan lasercut kayu. tetapi di negara kita masih di peringkat awal.

Dapati keychain keychain kami di Shopee Market kami…

Dapatkan keychain untuk mengingati dan hadiahkan kepada guru anda di sini… juga boleh dapati produk2 keychain lain di situ….

Matgyver.my Shopee shop

Our main partner: —->Matgyver.my 1-stop center untuk semua Arduino

Matgyver.my telah banyak menolong orang perseorangan. Layari perkhidmatan utama kami di matgyver.my , disamping perkhidmatan lasercut kami…

CODING 101 : Bacaan asas untuk beginners untuk memahami bagaimana nak Coding Arduino.
LCD DISPLAY antara module mudah nak buat paparan display untuk projek
LANGKAH PERTAMA yang boleh anda buat nak uji Arduino dengan Coding mudah.

Jelajahi dunia Arduino melalui 11 Tutorial yang telah di-Reka Khas untuk beginners bermula dari zero ‘0’ sehingga mampu memahami fungsi-fungsi Arduino.

IoT, atau nama penuhnya, Internet Of Things, dapat diringkaskan dengan menyambung Device anda kepada Internet untuk kawalan atau paparan status.

Guide menyalak Board NodeMCU buat Pertama-Kali.
Projek IoT pertama yang Simple sangat. Nyalakan satu LED dengan Phone App Blynk.
Satu contoh Project IoT. Home Security System.

%d bloggers like this: