COLLABORATION . MAKING . LEARNING . SHARING

R&D Studio MakerSpace MatGyver menyediakan “LAB” atau “BENGKEL” untuk membuat dan menyiapkan Projek-projek DIY & Inovasi beserta bantuan Coaching.
Projek DIY boleh datang dari kategori, Mechanical, Kerja-kayu, sehingga ke projek Elektrik, Electronics dan Coding Arduino.


FASILITI R&D STUDIO

Maker’s Lab

Ruangan Kerja serba-lengkap untuk kegunaan aktiviti Fabrikasi project, Electronic, mahupun Programming untuk projek-projek inovasi.

3D Lab

R&D Studio MatGyver dilengkapi dengan 2 unit 3D Printer, untuk kegunaan Maker’s Lab dan juga pelajar-pelajar School of MatGyver.

Fab Corner

Peralatan-peralatan tools yang lengkap untuk aktiviti-aktiviti fabrikasi dan prototyping.

Mini Tronic Store

Mini Hobby Store kami membekalkan kelengkapan komponen-komponen Electronic dan Arduino.

FREE WIFI

PHONE CHARGER PORT

SURAU

BANTUAN MENTOR ?

Setiap Pelanggan-Maker akan mendapat akses kepada Mentor-mentor #TeamMatGyver yang boleh membantu anda menyelesaikan pelbagai masalah berkaitan Projek-projek DIY, seperti Coding Arduino, tunjuk-ajar berkaitan hal-hal wiring dan juga tips-tips penting design dan 3D printing bagi menjayakan projek anda.


INDIVIDU TRAINING

Pelanggan-Maker boleh mendapatkan BANTUAN KHAS (Full Supervision) berkenaan sebarang topik training, Projek Inovasi dan DIY yang diperlukan!


KEPAKARAN #teamMatGyver

Bagaimana nak gunakan MakerSpace MatGyver ?

Booking Tarikh dan Masa

(WhatsApp kami 010-308 3238)

Waktu Operasi :

Isnin & Selasa : Kebiasaan Tutup
Rabu – Jumaat :
10.00am ~ 6.00 ptg
Sabtu & Ahad : Cuti
Cuti Umum : Cuti

MENTOR bukan setakat mampu guide kita dalam pembelajaran Arduino, malah dapat berkongsi tips-tips dan kaedah coding dan penggunaan Arduino yang betul dan mudah, dan terbukti Berjaya,